Huis > Informatie

LONGJIANG CIRCUIT INTERNATIONAL LIMITED, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van één dubbelzijdige, dubbele-side, multi-layer afgedrukt printplaten. LongJiang streeft naar brengen geavanceerde apparatuur en tech technische, weet hoe te perfectioneren ons hele managementsysteem, met inbegrip van marketing, ontwerpen en kwaliteit verzekeren, service. Na meer dan 10 jaar inspanning, vandaag, wij zijn eigenaar van een productiegebied van 4000 vierkante meter, met meer dan 300 medewerkers, maandelijkse output 15.000 vierkante meter.

We altijd mensen op de eerste plaats, LongJiang uitstekende medewerkers een professioneel managementteam te vormen, en we houden over de verbetering van de kwaliteit en technologie. De geavanceerde apparatuur en proces, moderne schone kamer en gebouwen verfijnen product.

Houd integriteit, verantwoordelijkheid, win-win deze waarden, LongJiang zijn constant op zoek naar markt innovatie, technische innovatie en management innovatie. We proberen ons best om samen te werken met onze klant, leverancier en om onze werken te verbeteren, de grootste producten en service aan klanten te verstrekken. Onze producten hebben betrekking op diverse ductrial toepassing, met inbegrip van telecommunicatie, computertoepassing, industriële controle, high-end consument elektr onics, auto gebruik enz. De meeste van onze producten zijn geëxporteerd naar HongKong, Taiwan, Amerika en Europa.