Korte introductie van LED CCL-kennis
May 28, 2018

Samen met de elektronische producten om het licht, dun, klein, hoge dichtheid, multi-functioneel, printplaat component dichtheid en toenemende integratie, stroomverbruik is meer en meer groot, de PCB substraat warmteafvoer eisen worden meer en meer urgent, als stralende substraat is niet goed, zal de printplaat componenten oververhitting veroorzaken, zodat de betrouwbaarheid van verval. In deze context de geboorte van metaalplaat met een hoge warmtedissipatie en PCB-substraat.

 

Aluminium basis koper bekleed laminaat is de meest gebruikte PCB-metaalsubstraat, het product is in 1969 door de Japanse Sanyo nationale uitvinding, in 1974 begon te worden gebruikt in de STK-serie eindversterker hybride geïntegreerde schakeling. Aan het begin van de jaren 80 metalen met koper beklede plaat inChinais voornamelijk toegepast in de militaire producten, de PCB-metalen substraat materiaal is volledig afhankelijk van de invoer, de prijs duur. In de late jaren 80, samen met de uitbreiding van aluminium basis koper bekleed laminaat in de automobielindustrie, motorfiets elektronische producten in een breed scala van gebruik en dosering, ter bevordering van de ontwikkeling van de metalen substraten van China voor PCB's onderzoek en productietechnologie en de uitgebreide toepassing ervan in de elektronica, telecommunicatie, elektriciteit en andere gebieden.

Representatieve fabrikanten van vreemde metaalsubstraten zijn Japan, de Japanse Panasonic elektricien Sumitomo, DENKA HITY PLATE, het Amerikaanse Beggs-bedrijf. Het Sumitomo-metalen PCB-substraat van Japan heeft drie series (dwz bekleed laminaat op basis van aluminium, koper bekleed staalijzer, bekleed laminaat van koper). Aluminium basis koper bekleed laminaat, koper bekleed staalijzer, koper bekleed laminaat warengoedkwaliteiten waren ALC-1401 en ALC-1370, ALC-5950 en ALC-3370 en ALC-2420. Een van de eerste fabrikanten heeft ontwikkeld koper-beklede laminaat productie van metaal is de staatsbedrijven 704e fabriek, de late jaren 90 zijn er veel eenheden hebben ook de ontwikkeling en productie van aluminium basis koper bekleed laminaat. De metaalsubstraat 704-fabriek heeft drie series, namelijk het aluminium-bekleed laminaat op basis van koper, met koper bekleed laminaat, op ijzerbasis koper bekleed laminaat. Aluminium basis koper bekleed laminaat fabriek 704 volgens zijn karakteristieke verschil is verdeeld in algemeen type en hoge warmtedissipatie en hoogfrequente schakeling met behulp van drie modellen. Volgens schattingen bedroeg de wereldwijde op metaal gebaseerde PCB-waarde van ongeveer $ 2000000000 in 1991 de Japanse op metaal gebaseerde PCB-waarde voor 2500000000 yen, in 1996 voor 6000000000 yen in 20

 

钻孔机(Drilling Machine).png