Huis > Nieuws > Inhoud
Op de verwerkingstechnologie van meerlagig bestuur
Jun 23, 2017

Gelaagde raadsfabrikanten van producten met uitstekende prestaties, maar ook heeft een hoge sterkte en taaiheid, greep nagel kracht is zeer goed, waterdicht en vocht superieure prestaties, wordt veel gebruikt in moderne inrichting en allerlei soorten meubels productie.

Verwerking van Multilayer Board, de eerste selectie in het materiaal dat moet worden gedaan, kiest u de zelfde dikte van de Raad van bestuur dicht bij de Raad van bestuur, de afwijking is klein, onder dezelfde leiding van de lengte- en breedtegraad, vooral meer dan 6 lagen van Multilayer Board, Moet consistent zijn, dat wil zeggen door de richting en de richting van overlapping, inslag en weft richting overlapping, dit is om ervoor te zorgen dat het laatste deel van de verwerking force consistent produceren van hoge kwaliteit gereedgemelde product basis. Tijdens het persen is het nodig aandacht te besteden aan de warme tijd controle is redelijk om ervoor te zorgen dat de colloid in het hout fiber buis volledig vullen. De opwarmsnelheid is het specifieke karakter van het gelaagde temperatuur, zodat de hars kan worden beter vullen, NAT, controle de opwarmsnelheid is zeer belangrijk, kunt u bepalen wanneer de temperatuur te hoog oplopen.

Kortom, in het proces van verwerking Multilayer Board, is tijd en temperatuur controle de belangrijkste factor in de relatie tussen het eindproduct, de noodzaak tot Multilayer raadsfabrikanten hechten.

Sommige van de meerlagig bestuur in het gebruik van het proces, kan er worden kraken problemen en barsten van de plaat is niet beschikbaar, zodat Multilayer raadsfabrikanten dit probleem moeten oplossen.

Om op te lossen het probleem van Multilayer bestuur kraken, Multilayer raadsfabrikanten wil de Stichting vanaf het moment van productie, allereerst aan het substraat drogen, maar ook om toe te voegen het juiste bedrag van conserveringsmiddelen, en om ervoor te zorgen de absorptie, na Anti-roest behandeling. Bovendien, de behoefte aan secundaire drogen, het substraat van het water verwijderd om ervoor te zorgen dat de corresponderende interne stress. En we gebruiken de tijd, maar ook aandacht schenken aan de bijbehorende onderhoud, om te voorkomen dat de opkomst van blootstelling en regen, dus multi-layer kraken probleem zal worden opgelost, zodat instandhouding ook zeer belangrijk is.

Maar ook aandacht schenken aan het probleem van vocht, als het Multilayer Board vocht vochtige, vervolgens naar voren gebogen aan vervorming, ernstige of zelfs rot.