Huis > Nieuws > Inhoud
Of de patroon aluminium PCB zal roesten
Oct 20, 2017

Het gebruik van patroon aluminium PCB is zeer uitgebreid, drie ribben, vijf ribben, aanwijzer patroon aluminium zijn veel voorkomende rassen, in de bouw, transport, decoratie, koelapparatuur en andere gebieden kunnen het patroon van aluminium PCB zien. Vandaag de dag, Suzhou patroon aluminium leveranciers - Long Kai Aluminium om u te vertellen over de vraag of het patroon aluminium zal roesten.

Het algemene patroon van aluminium PCB's van deze laag oxidelaag is erg dun, het is slechts 0,00001 mm dus een beetje dik. In de industrie, om het patroon aluminium PCB duurzamer te maken, maken vaak een goed patroon van aluminium PCB's ondergedompeld in 20% natriumsulfaat en 10% salpeterzuur oplossing, zodat deze laag van oxidelaag dikker (geanodiseerd) Deze laag van oxide film is bang voor zuur en angst voor alkali, dus het patroon van aluminium moet niet alleen koken koken.

Vaak zijn mensen geen hete pan, gebruik altijd grasas of zand om af te vegen. In feite is dit een zeer onwetenschappelijke benadering. Zodat de as erg goed kan zijn om de aluminium pot van dit "jasje" te verwijderen: Ten eerste, de wrijving kan gebaseerd zijn op het experiment van de wetenschappers, de wereld bestaat niet helemaal zonder roest van het metaal, maar de omstandigheden met de graad van verschillende berekeningen. IJzerroest is omdat ze geen onderhoudslaag kunnen vormen, dus roest meer en meer, tot de roest erdoorheen is, waardoor we vaak de donkere roest zien.

Aluminium PCB is niet het geval, het is geboren met roest in hun eigen uiterlijk, om de zuurstof in het aluminium binnenin te blokkeren, binnenin zal het aluminium niet opnieuw roesten, deze roestlaag in de eigenschappen van aluminium PCB onderhoudsfilm, we noemden het is aluminiumoxide. Alumina heeft een kenmerk, veeg het weg, en zal binnenkort een nieuwe laag alumina genereren, ga door met het handhaven van het effect. Of we iets gebruiken in het late onderhoud en onderhoud is erg belangrijk, inclusief het uiterlijk van de consolidatie van steen is hetzelfde.